dilluns, 23 d’abril del 2012

Barça B i Girona es deixen anar (0-0)

La falta de tensió va ser evident en dos equips que ja no tenen objectius aquesta temporada.

El partit disputat a Sant Joan Despí entre Barça “B” i Girona tenia l’interès relatiu de decidir el tercer lloc a la lliga, ja que tots dos equips estan empatats a punts. No obstant, el fet que cap dels dos tingués cap objectiu seriós per a acabar la temporada va fer que veiéssim un bon partit, però mancat de la intensitat que és habitual en aquestes alçades de temporada. L’empat a zero és una evidència d’aquest fet, però tampoc fa justícia a tot el que es va veure sobre el camp.

Els dos equips van saltar al camp disposats a estudiar-se, i en això van dedicar tota la primera part. Només un xut de Núria al 3’ per part de les locals va trencar la tònica en uns primers 45 minuts de migcampisme i molt poques arribades. Poc abans del descans cada equip va tenir una ocasió clara per desfer el resultat inicial, posant així una mica d’incentiu en un partit força soporífer. Un xut de Laura, per part del Barça, i un u per u de Clara que va marxar fora per molt poc, van posar fi a la primera part.

Tornant de vestidors, tots equips van voler donar un pas endavant, i finalment va ser el Barça el que va aconseguir fer-se amb el control de la situació, encara que el Girona no passava gaires problemes al darrera. Paradoxalment, la primera ocasió d’aquesta segona part va ser pel Girona. Clara es va tornar a quedar sola davant Míriam, que amb el peu va desviar a servei de cantonada el xut de la davantera gironina. A partir d’aquí es va acabar l’atac visitant i les locals van crear les seves accions per avançar-se al marcador. Al 68’, Carla va connectar un fort xut des de la frontal, que Irina va parar amb encert. Al 81’ Laura va fer treballar de valent Irina en un u contra u que hagués significat la victòria per a les blaugranes. Finalment, a tres minuts pel final, Zaira va tenir la més clara del partit per a les culés. El seu llançament d’una falta des de la frontal es colava per l’escaire de la porteria gironina, però Irina va treure una mà providencial, mantenint el 0-0 definitiu.

Amb aquest resultat, Barça B i Girona es mantenen empatades a 48 punts, encara que la tercera posició continua sent per a les gironines. La propera jornada, última de la temporada, el Barça “B” visitarà el filial de l’Espanyol, mentre que el Girona rebrà l’Escola Valls Futbol.

Fitxa del Partit:

FC Barcelona (0): Míriam, Maria, Paula, Elba, Anna Ramos, Zaira, Carla (Blanca, m.85), Núria, Clàudia (Nacha, m.60), Laura (Carola, m.77), Anna Lizarraga

Girona FC (0): Irina, Susi (Nerea, m.64), Laura, Aina, Judith, Anna Martí (Lorena Pareja, m.84), Cristina Bou, Cristina Espinosa (Laia, m.70), Clara, Eva Martí (Lorena Geli, m.75), Paula

Àrbitre: Muñoz Baquero